De Pieter Raat Stichting is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN

Hugo-Waard

20160628-62

 

Het startsein voor de bouw van Hugo-Waard is op donderdag 27 oktober 2016 gegeven in aanwezigheid van burgemeester Han ter Heegde, wethouder Monique Stam, Raad van Bestuur en medewerkers van Woonwaard en De Pieter Raat Stichting, de voorzitters van de Cliënten- en Ondernemingsraad en toekomstige bewoners.

 

Het woonzorgcentrum van De Pieter Raat Stichting bestaat uit 35 tweekamerappartementen, gezamenlijke huiskamers en een restaurant voor de hele wijk. Buurtbewoners kunnen daar komen eten en zijn van harte welkom bij de activiteiten die De Pieter Raat Stichting organiseert. Op die manier wordt Hugo-Waard een levendige ontmoetingsplaats.

 

Woonwaard verhuurt 22 driekamerappartementen in hetzelfde gebouw aan senioren die zelfstandig wonen. Zij kunnen gebruikmaken van de (zorg)faciliteiten die De Pieter Raat Stichting biedt. Voor de gezelligheid of omdat het nodig is. Het gebouw komt in een parkachtige omgeving te liggen, die openbaar toegankelijk is. Medio september 2017 betrekken de eerste bewoners hun nieuwe onderkomen.

 

Wilt u op de wachtlijst voor een driekamerappartement in Hugo-Waard? Hier leest u informatie over de procedure m.b.t. de werving en selectie voor de driekamerappartementen van Woonwaard.