De Pieter Raat Stichting is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN
Tekstgrootte
A
A
A
Inloggen op Pieterplein

Dagverzorging WMO

 

Heeft u het thuis prima naar uw zin, maar komt u steeds minder de deur uit? Misschien is onze dagverzorging dan iets voor u. U bent een of meer dagen per week gezellig onder de mensen. Doe mee met een spelletje, handvaardigheid, zingen of geheugentraining. Ga met ons een dagje weg. Niets moet, alles mag. En als u geen vervoer hebt, dan wordt u opgehaald en weer thuis gebracht.

 

Waar en wanneer?
U kunt terecht in woonzorgcentrum De Raatstede en het Arboretum.

 

Wat zijn de kosten?

Aan de deelname aan de dagverzorging is een eigen bijdrage verbonden. De eigen bijdrage wordt vastgesteld door het CAK (Centraal Administratie Kantoor). Hier kunt u uw eigen bijdrage berekenen. Soms wordt een kleine tegemoetkoming gevraagd voor duurdere activiteiten of een uitstapje.

 

Vervoer

Wanneer u de dagverzorging niet op eigen gelegenheid kunt bezoeken, bestaat de mogelijkheid om gehaald en gebracht te worden. Ook met een rolstoel is dit mogelijk. Het vervoer wordt uitgevoerd door een taxibedrijf.

 

Aanmelden

Voor dagverzorging WMO heeft u een indicatie nodig van de gemeente. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met het Cliënten Service Bureau: 072 576 72 76.