De Pieter Raat Stichting is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN
Tekstgrootte
A
A
A
Inloggen op Pieterplein

Activiteiten

Stichting Gouden Dagen Heerhugowaard organiseert regelmatig allerlei leuke activiteiten, waar heel veel Waardse senioren met volle teugen van genieten. Denk aan muziekoptredens bij verschillende woonzorglocaties, een oldtimerrit, mannenuitjes naar Den Helder Airport, de zogenoemde IJsjes- en Visjesdagen, camping- en terrasdagen en het Koper Concert in Cool. Naast activiteiten voor groepen, vervullen we ook individuele wensen: van een bezoek aan een bioscoop, een dagje Egmond of Scheveningen, tot een fraai gevulde vaas met Fresia’s… Grote en kleine wensen komen uit en zorgen voor veel blijde gezichten.

 

Gouden Festival 

Op  5 & 6 oktober organiseert Gouden Dagen Heerhugowaard met De Pieter Raat Stichting het Gouden Festival. Als afsluiting van de Week tegen Eenzaamheid en als start van een najaar met meer verbondenheid. Het festival beslaat twee dagen, vindt plaats op drie locaties in Heerhugowaard, is gratis en bedoeld voor senioren en junioren, voor (groot)ouders, (klein)kinderen en (buurt) bewoners. Met dit Gouden Festival willen we senioren, junioren en (buurt)bewoners op een leuke manier met elkaar in contact brengen. Nieuwsgierig? Bekijk hier goudendagen-folder def.  

Meer info volgt z.s.m.!

 

Nieuwsgierig naar Gouden Dagen Heerhugowaard? Kijk hier  voor een Powerpoint-presentatie met onze activiteiten van 2018. Of kijk op onze Facebook-pagina!

Heeft u vragen, ideeën of misschien wel een wens? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons via tel. 072 576 72 00.