Pieter Raat is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN

Activiteiten

Gouden Dagen Heerhugowaard organiseert regelmatig allerlei leuke activiteiten, waar heel veel Waardse senioren met volle teugen van genieten. Denk aan muziekoptredens bij verschillende woonzorglocaties, een oldtimerrit, mannenuitjes naar Den Helder Airport, de zogenoemde IJsjes- en Visjesdagen, camping- en terrasdagen en het Koper Concert in Cool. Naast activiteiten voor groepen, vervullen we ook individuele wensen: van een bezoek aan een bioscoop, een dagje Egmond of Scheveningen, tot een fraai gevulde vaas met Fresia’s… Grote en kleine wensen komen uit en zorgen voor veel blijde gezichten.

 

Senioren die wensen hebben, kunnen hun wens (laten) noteren op een Gouden Dagen-kaart en ophangen in één van de wensbomen bij onder meer de drie Pieter Raat-locaties: De Raatstede, Hugo-Waard en in wijkcentrum het Arboretum. Wij doen ons uiterste best om de wensen te vervullen. Meer info via c.dewilde@dprs.nl 

 

Nieuwsgierig naar Gouden Dagen Heerhugowaard? Kijk snel op onze Facebook-pagina!

Heeft u vragen, ideeën of misschien wel een wens? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons via tel. 072 – 576 72 00.