De Pieter Raat Stichting is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN
Tekstgrootte
A
A
A
Inloggen op Pieterplein

De Raatstede


Woonzorgcentrum De Raatstede is in 2001 gebouwd en is een licht en modern huis. U kunt hier wonen met zorg. Ook zijn er appartementen voor cliënten met een psychogeriatrische indicatie (afdeling Meerzorg). Verder zijn er vijf appartementen voor tijdelijk verblijf en is er mogelijkheid tot dagverzorging.

 

Naast ons woonzorgcentrum aan de Dolomiet, zijn 43 aanleunwoningen voor senioren, beheerd door Woonwaard Noord-Kennemerland en 52 appartementen voor senioren aan de Parelhof, beheerd door Woonzorg Nederland. Wij kunnen in de aanleunwoningen thuiszorg bieden.

Het woonzorgcentrum is gelegen aan de Dolomiet in het stadshart van Heerhugowaard, nabij het winkelcentrum Middenwaard en heeft een wijkfunctie.

 

Wonen in Zorgcentrum De Raatstede

Er zijn 96 appartementen waaronder vijf voor kortdurend verblijf en 6 echtparenkamers. De appartementen op de derde en vierde etage zijn met name bestemd voor mensen met dementie, de appartementen op de eerste en tweede etage zijn vooral bestemd voor mensen die zorg nodig hebben vanwege somatische zorgvragen.

 

De Raatstede

Dolomiet 2

1703 DX Heerhugowaard

Telefoon 072 576 72 00