Pieter Raat is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN

Magnolia

 

Mooi wonen in de appartementen van Magnolia
Bent u 55+, heeft u een zorgvraag en wilt u gelijkvloers wonen? Dan zijn de driekamer-appartementen van Magnolia aan de Hortensialaan in Heerhugowaard wellicht iets voor u! Mooi, licht en ruim, dicht bij voorzieningen zoals huisarts, fysiotherapeut en aan de overzijde van de straat een supermarkt. De appartementen op de begane grond hebben een fraai betegeld terras, op de eerste en tweede etage hebben de appartementen een ruim balkon met zicht op een groenstrook en een prachtige waterpartij. De appartementen variëren in grootte en beschikken tevens over een externe privé berging. Huurprijs vanaf €600,- .

 

Thuiszorg, hulp en alarmering
Heeft u nu of in de toekomst (thuis)zorg, huishoudelijke hulp, dagbesteding, maaltijdvoorziening en/ of alarmering nodig? Dan kunt u daarvoor terecht bij Pieter Raat, partner van verhuurder Woonwaard. Zo kunt u zelfstandig wonen en zorg thuis regelen! Een fijne gedachte! ,,Prachtig dat er thuiszorg, hulp en alarmering mogelijk. Zo kan ik zelfstandig wonen in een van de  fijne appartementen van Magnolia”, aldus Mevrouw Weel. Lees hier haar verhaal in de Seniorenkrant.

 

Inschrijven & inkomenstoets
Mensen van 55+ met een zorgindicatie krijgen (onder bepaalde voorwaarden) voorrang als zij zich voor de Magnolia-Appartementen registreren voor de belangstellingslijst van Magnolia. Is uw (gezamenlijk) inkomen niet hoger dan € 42.436,- (prijspeil 2019)? Dan komt u voor de meeste appartementen in aanmerking. Is uw (gezamenlijk) inkomen hoger dan € 42.436,- en heeft u een zorgindicatie voor meer dan 10 uur zorg per week voor minimaal 1 jaar? Ook dan kunt u in aanmerking komen voor de meeste appartementen. De inkomenstoets wordt gedaan door Woonwaard.

 

Interesse of meer weten? Neemt contact op met de medewerkers van het Cliënten Service Bureau van Pieter Raat, tel. 072 – 576 72 76. Een plattegrond van een Magnolia-appartement op de eerste etage aan de Hortensialaan in Heerhugowaard vindt u hier.