Pieter Raat is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN

Registratie bezoeker of leverancier

U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze bewoners of medewerkers! Wel verzoeken wij u vriendelijk om ons bezoekersformulier in te vullen en te versturen. Ook kunt u bij de ingang van De Raatstede of Hugo-Waard ter plaatse een papieren registratieformulier invullen.

 

Waarom registreren? 

Registreren is noodzakelijk om zicht te houden op wie wanneer in huis is (geweest). Mocht eventueel contactonderzoek nodig zijn, dan kunnen we u en anderen snel informeren.

 

Komt u op bezoek of heeft u een zakelijke afspraak bij een van onze locaties? Dan vertrouwen we erop dat u geen corona-gerelateerde klachten heeft en/of dat u niet in contact bent geweest met iemand die corona- gerelateerde klachten heeft.

 

Hygiënemaatregelen 

Fijn als u bij binnenkomst de handen en eventuele blote onderarmen desinfecteert. We verzoeken u dringend anderhalve meter afstand te bewaren tot bewoners en/ of medewerkers of een mondkapje te dragen. Dit geldt ook als u gebruikmaakt van de lift. Mondkapjes zijn niet meer verkrijgbaar bij de ingang, bezoekers wordt verzocht zelf een mondkapje mee te brengen.

 

Alvast heel hartelijk dank voor uw medewerking!