De Pieter Raat Stichting is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN
Tekstgrootte
A
A
A
Inloggen op Pieterplein

Tafeltje Dekje

 

Heeft u moeite met koken of even geen tijd of energie om uitgebreid te kokkerellen? Maak dan gebruik van Tafeltje Dekje: onze maaltijdservice aan huis. Gezonde en zeer smakelijke dagverse maaltijden.

 

Samenstelling van de maaltijd

U heeft de keuze uit negen hoofdmaaltijden en u kunt tegen een meerprijs van € 0,95 op bepaalde dagen, een soep of een dessert afnemen. Het is mogelijk om met speciale wensen rekening te houden. Bijvoorbeeld als u een zout- of cholesterolarm dieet volgt. Of als u vegetarische maaltijden wilt gebruiken.

 

Zeven dagen per week

De maaltijden worden zeven dagen per week tussen 11.45 – 12.45 uur door vrijwilligers thuis geleverd in speciaal daarvoor ontwikkelde maaltijdcassettes. Deze zorgen ervoor dat de maaltijd altijd op de juiste temperatuur wordt afgeleverd. U bepaalt zelf hoe vaak per week u gebruik willt maken van de maaltijdenservice.

 

Wat zijn de kosten?

De prijs per thuis bezorgde maaltijd bedraagt € 6,- per persoon. De prijzen voor een optionele soep, nagerecht of rauwkost bedragen €1,15. Natuurlijk worden de maaltijden gratis bij u thuis bezorgd.

 

Aanmelden

Voordat gebruik gemaakt kan worden van Tafeltje Dekje vragen wij u om per persoon een aanvraagformulier in te vullen en in te leveren bij de receptie van het woonzorgcentrum. Het aanvraagformulier kunt u hier downloaden maar deze is ook bij de receptie verkrijgbaar. Hier kunt u op werkdagen terecht tussen 09.00 en 16.30 uur. Smakelijk eten!

 

Klik hieronder op de folder om deze op groot formaat te bekijken.

 

DSC_6062     stickers_veilig-eten