De Pieter Raat Stichting is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN

Personenalarmering

 

Lekker thuis in uw eigen huis, maar met de zekerheid van hulp dichtbij. Dat kan met personenalarmering van De Pieter Raat Stichting. Een prettig gevoel voor u, maar ook voor de mensen om u heen.

 

Een veilig gevoel

Met een alarmtoestel in uw huis en een halshanger of polsband met een bel, is hulp binnen handbereik. En dat 24 uur per dag, zeven dagen per week. Met één druk op de knop heeft u direct contact met een medewerker van De Pieter Raat Stichting. De hulp die u nodig heeft komt dan zo snel mogelijk naar u toe. Zonodig wordt uw familie of de huisarts ingeschakeld. Meestal betreft het hier het reageren op een alarm zoals bijvoorbeeld bij valincidenten en/of plotselinge lichamelijke ongemakken.

 

Kosten en abonnement

Iedere aanleunwoning van De Dolomiet, Parelhof (oneven nummers), ’t Palet en de driekamerappartementen van Hugo-Waard kan aangesloten worden op het alarm van het woonzorgcentrum De Raatstede of Hugo-Waard, afhankelijk van het woonadres. U betaalt eenmalig aansluitkosten voor het alarmtoestel en de halshanger of polsalarm. Heeft u een VPT? Dan valt personenalamering in het pakket. Verder betaalt u een maandelijkse bijdrage. Informeer altijd even bij uw zorgverzekeraar, want het kan zijn dat deze een deel van de kosten vergoedt.

 

Aanmelden

Om na alarmering de juiste personen te kunnen benaderen is het van belang dat er een personaliaformulier wordt ingevuld. Dit formulier is verkrijgbaar bij de receptie van De Raatstede (op werkdagen tussen 09.00 – 16.30 uur). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Cliënten Service Bureau: 072 576 72 76.