Pieter Raat is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN

Restaurants

In Restaurant ’t Stedeke in De Raatstede  bent u van harte welkom om te genieten van een kopje koffie of thee met iets lekker, een drankje met een hapje, een smakelijke maaltijd en andermans gezelschap. Ook als u niet bij ons woont!  Onze koks koken elke dag alles vers, met zoveel mogelijk (biologische) producten en ingrediënten uit de regio. Dat betekent veel verse groente van het seizoen, van boeren uit de streek.

 

Dagelijks vers! 

Naast hapjes en gerechten van een kleine kaart, kunt u bij Pieter Raat ook kiezen uit verschillende soorten voor-, hoofd- en nagerechten van ons weekmenu. Natuurlijk kunt u ook genieten van een of meer smakelijke vegetarisch gerechten. Heeft u allergieën, een voedselintolerantie of  bepaalde dieetwensen? Meld dit dan bij onze gastronomiemedewerker. Onze koks houden daar uiteraard rekening mee. De warme maaltijd wordt dagelijks geserveerd tussen 12.00 en 13.00 uur. Gasten betalen € 11,50 voor een warme maaltijd. Wilt u soep of een dessert? Dan heeft u voor € 1,50 extra een tweegangen diner. Nieuwsgierig naar wat er op het menu staat? Kom gerust een keer sfeerproeven, loop eens vrijblijvend bij ons binnen. We trakteren u overigens graag op een kopje koffie of thee, want bij Pieter Raat is het eerste kopje altijd van het huis! U bent van harte welkom!

 

Weekmenu’s 

Nieuwsgierig naar de weekmenu’s? Deze zijn verkrijgbaar in het restaurant en bij de receptie van De Raatstede. Loop gerust bij ons binnen! U bent van harte welkom!

 

Openingstijden restaurant 

Het restaurant in De Raatstede is dagelijks open van 09.00 tot 18.00. De warme maaltijd wordt geserveerd tussen 12.00 en 13.00 uur.

 

Feestje of viering?
Heeft u binnenkort een viering met een klein of groter gezelschap? Wij hebben de ruimte en ons gastronomieteam verzorgt graag de catering! Er is veel mogelijk: van koffie en thee met taart en/of diverse lekkernijen van de bakker, een high tea, een verzorgde brunch/ lunch, tot een warm en koud buffet. We denken graag met u mee! Informeer naar de mogelijkheden bij Ivar Borst, 06 – 13 17 92 46 of mail naar i.borst@dprs.nl. Ook voor het maken van reserveringen en het huren van ruimtes, kunt u bij hem terecht.

 

Voor vragen of reserveringen kunt u ons centrale nummer bellen: 072 57 67 200.

 

stickers_veilig-eten