Pieter Raat is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN

Activiteiten

Klik hier voor het activiteitenprogramma van april en mei 2024 in De Raatstede.Klik hier voor het programmaboekje van juni en juli in De Raatstede. 

Klik hier voor het activiteitenprogramma van april en mei 2024  in Hugo-Waard.  Klik hier voor het programmaboekje van juni en juli 2024 in Hugo-Waard .

 

Het activiteitenprogramma van april, mei en juni 2024 in wijkcentrum Arboretum, vindt u hier.

 

Klik voor het volledige activiteitenprogramma in het Arboretum op de link hierboven.

 

Voor leuke dingen bent u nooit te oud!

In onze locaties Hugo-Waard, De Raatstede en het Arboretum organiseren wij tal van creatieve, educatieve en gezellige activiteiten voor senioren die daar wonen, dan wel voor dagactiviteiten aanschuiven. Bij ons kunt u op uw manier actief bezig zijn. Doet u graag spelletjes of wilt u liever koken of schilderen? Ons programma zit vol leuke activiteiten. De meeste activiteiten vinden plaats op onze locaties en staan onder leiding van enthousiaste welzijnsmedewerkers of vrijwilligers van de organisatie. Deelname aan de meeste activiteiten is gratis. Voor deelname aan sommige activiteiten, vragen we een kleine vergoeding.

 

U bent van harte welkom bij activiteiten van Pieter Raat! Wel heel fijn als u zich vooraf aanmeldt bij team Welzijn van de desbetreffende locatie.

 

Voor senioren uit de wijk

In wijkcentrum het Arboretum aan het Tamarixplantsoen 1 bieden welzijnsmedewerkers van Pieter Raat activiteiten aan voor senioren uit de buurt. Deelname aan activiteiten in De Raatstede voor senioren uit de wijk is mogelijk na aanmelding vooraf. Meer informatie via het team welzijn: 072 – 57 67 200 of welzijn@dprs.nl. Voor meer info over (deelname aan) activiteiten bij het Arboretum kunt u bellen met 06 – 83 25 14 17, of stuur een mailtje naar a.welzijn@dprs.nl.

 

Hugo-Waard

Woonzorgcentrum Hugo-Waard heeft een open activiteitenprogramma waarbij het ontmoeten centraal staat. Voor wie dat wil, start de dag in het restaurant met een lekker ontbijt. Er is mogelijkheid om de krant te lezen, koffie te drinken of met elkaar een spelletje te doen. Later op de ochtend kunnen de cliënten kiezen aan welke activiteit ze willen deelnemen. Restaurant “De Waard” heeft gastvrije openingstijden, namelijk dagelijks van 08.00-20.00 uur voor cliënten, hun familieleden en wijkbewoners.

 

Cliënten en wijkbewoners kunnen op het moment dat het hen schikt naar restaurant “De Waard” komen voor een praatje en een kop koffie. En wil de cliënt een dagdeel een activiteit volgen dan is die mogelijkheid er ook. Pieter Raat vindt het belangrijk dat cliënten een brede keuze aan activiteiten hebben en dat deze activiteiten zoveel mogelijk aansluiten bij de individuele wensen en ideeën.

 

Samen eten is leuker!

In zorgcentrum De Raatstede kan men ’s avonds in het restaurant samen een broodmaaltijd nuttigen. U bent tussen 17.00 en 19.30 uur van harte welkom. Gasten van buiten het zorgcentrum kunnen ook deelnemen, zij betalen een kleine vergoeding.

 

Vindt u het gezellig om met anderen koffie te drinken, een praatje te maken en iets leuks te doen met elkaar maar komt u niet in aanmerking voor dagverzorging (geen indicatie)? Ook dan bent u van harte welkom bij Pieter Raat! Veel activiteiten zijn gratis, of u kunt deelnemen tegen een kleine vergoeding. De activiteiten voor senioren uit de buurt zijn een mooie afleiding en een prettige dagvulling. Lijkt het u leuk om andere mensen te ontmoeten, komt u dan gerust langs? Eerst even bellen met een van de welzijnsmedewerkers kan natuurlijk ook: 072 – 576 72 00.

 

Dijk & Waardse Senioren in Beweging

Pieter Raat is een van de initiatiefnemers van Dijk en Waardse Senioren in Beweging. Ieder jaar in oktober is er een gevarieerd activiteitenprogramma. Voor meer informatie kijkt u hier.  Kijk ook op www.wsib.nl.