Pieter Raat is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN

Ontdek de zorg

Ontdek de zorg bij Pieter Raat

 

Dat er veel te ontdekken valt bij Pieter Raat, staat vast. Of je op zoek bent naar vakantiewerk, een opleidingsplek, vrijwilligerswerk of een baan met groeimogelijkheden in onze woonzorgcentra of in de thuiszorg: je kunt bij ons terecht. En ja, we hebben je zeker iets te bieden! Heel veel zelfs!

 

Love to work @ Pieter Raat 

Wij zorgen samen voor onze senioren. Professioneel, persoonlijk, met passie en plezier! In hechte teams wordt hard gewerkt, veel geleerd en gelachen. Wij geven samen kleur aan de ouderenzorg en laten je heel graag zien wat wij jou te bieden hebben. Geen gouden bergen, wel een toffe werkomgeving, groeimogelijkheden en leuke collega’s!

 

Hartverwarmende videoboodschappen

Vol trots zetten we de deuren van onze woonzorgcentra De Raatstede en Hugo-Waard open voor een ieder die geïnteresseerd is in werken en/of leren bij Pieter Raat. Zoals op dinsdag 13 februari tijdens ons wervingsevent Love to work @ Pieter Raat. Aanwezigen maakten kennis met onze senioren, medewerkers en organisatie en konden een videoboodschap opnemen in de Love is all you need-caravan. Zie de filmpjes hieronder!

 

Dus zoek jij een (vrijwilligers)baan met toekomst en heb je hart voor senioren? Ontdek de ouderenzorg bij Pieter Raat en laten we samen bouwen aan de ouderenzorg van de toekomst!

Bouw jij mee aan de ouderenzorg van de toekomst?

Meer weten?

 

Heb je interesse & een gerelateerde zorgopleiding of volg je een zorgopleiding? Kijk snel bij onze vacatures op www.dprs.nl/vacatures en solliciteer.

Filmpjes

 

Wil je na het zien van de filmpjes meer weten? Leuk! We maken heel graag persoonlijk kennis met je. Mail naar info@dprs.nl

Mieke en Laura
Stef & mevrouw Bakker
Natasja, Naomi, Liz, Fae
Naomi, Liz en Fae
Marina & mevrouw Eshuis
Sylvana en mevrouw Hart
Lucienne en Yvon
Marlin, Alinda, Jaed, Amae
Team Hugo-Waard
Simone, Claudia en Carla
Hanneke en Rita
Gabriele en Neve
Mobisha en Maaike
Jasmijn en Loes
Vrijwilligers Alie & Agnes
Vrijwilliger Betsy
Christa, Hilda en Nadia
Lena, Charissa en Judith
Linda en Francien
Gabriele Kasten
Welkom bij Pieter Raat- Ontdek de zorg
Werken bij Pieter Raat!
Verpleegkundige Mariska
Verpleegkundig specialist Susan
Thuiszorgmedewerker Ingrid
Wijkverpleegkundige Jorrit
Welzijnscoördinator Carla
Medewerker linnenkamer Marco