Pieter Raat is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN

Ontdek de zorg

Ontdek de zorg bij Pieter Raat

 

Pieter Raat doet mee met de landelijke Ontdekdezorg- campagne. Want dat er heel veel te ontdekken valt bij Pieter Raat, dat staat vast. Of u nu als senior op zoek bent naar een fijne plek om te wonen, naar (thuis)zorg en -ondersteuning of uitdagende welzijnsactiviteiten… Of misschien bent u wel op zoek naar vakantiewerk, een opleidingsplek, vrijwilligerswerk of een baan met groeimogelijkheden: Pieter Raat heeft het! Wij zorgen samen voor onze senioren. Professioneel, persoonlijk en met passie. We laten u heel graag zien wat wij in huis hebben en wat we voor u kunnen betekenen.

Virtueel open huis

 

Elk jaar organiseren we in het vroege voorjaar vol trots een open dag en zetten we de deuren van onze woonzorgcentra De Raatstede en Hugo-Waard open voor een ieder die geïnteresseerd is in wonen, werken of leren bij Pieter Raat. Vanwege corona is dit jaar alles anders. Daarom verwelkomen wij u online. En geven we u aan de hand van onderstaande filmpjes over wonen, zorg en welzijn een indruk van wie we zijn, wat we doen en wat we bieden.

We zijn nieuwsgierig naar u!

 

Wilt u na het zien van de filmpjes meer weten? Leuk! We maken heel graag persoonlijk kennis met u. Vul het contactformulier in, bel of mail ons. We nemen dan z.s.m. contact met u op. En wie weet, woont u binnenkort bij Pieter Raat, neemt u deel aan onze welzijnsactiviteiten, maakt u gebruik van onze thuiszorg of -ondersteuning. Of bent u een van onze nieuwe (leerling)collega’s of vrijwilligers!

Welkom bij Pieter Raat- Ontdek de zorg
Amber: werken als verzorgende IG
Alinda: werken als verpleegkundige
Van Passie naar Droombaan: werken in de thuiszorg en als welzijnsmedewerker
DPRS nominatievideo: Hugo-Waard genomineerd voor het Keurmerk Veilig voedsel
Zomerfeest 2019
Meer informatie aanvragen

    Wilt u meer weten over:

    Voor- en achternaam*

    E-mail*

    Telefoonnummer*

    Ruimte voor opmerkingen/aanvullende informatie