Pieter Raat is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN

Ontdek de zorg

Ontdek de zorg bij Pieter Raat

 

Dat er veel te ontdekken valt bij Pieter Raat, staat vast. Of je op zoek bent naar vakantiewerk, een opleidingsplek, vrijwilligerswerk of een baan met groeimogelijkheden in onze woonzorgcentra of in de thuiszorg: je kunt bij ons terecht. En ja, we hebben je zeker iets te bieden! Heel veel zelfs!

 

Wij zorgen samen voor onze senioren. Professioneel, persoonlijk, met passie en plezier! In hechte teams wordt hard gewerkt, veel geleerd en gelachen. Wij geven samen kleur aan de ouderenzorg en laten je heel graag zien wat wij jou te bieden hebben. Geen gouden bergen, wel een toffe werkomgeving, groeimogelijkheden en leuke collega’s!

 

Vol trots zetten we de deuren van onze woonzorgcentra De Raatstede en Hugo-Waard open voor een ieder die geïnteresseerd is in werken en/of leren bij Pieter Raat. Dus zoek jij een (vrijwilligers)baan met toekomst en heb je hart voor senioren? Ontdek de ouderenzorg bij Pieter Raat!

Hebben we een date?

 

Heb je interesse & een gerelateerde zorgopleiding of volg je een zorgopleiding? Vul dan snel onderstaand contactformulier in! We nemen z.s.m. contact met je op om een datum te prikken voor een rondleiding en een goed gesprek in De Raatstede of Hugo-Waard. En wie weet, ben je straks één van onze nieuwe (leerling)collega’s of vrijwilligers!

Filmpjes

 

In onderstaande filmpjes over wonen, zorg en welzijn krijg je alvast een voorproefje van wie we zijn, wat we doen en wat we bieden. Wil je na het zien van de filmpjes meer weten? Leuk! We maken heel graag persoonlijk kennis met je. Vul snel het contactformulier in!

Welkom bij Pieter Raat- Ontdek de zorg
Werken bij Pieter Raat!
Amber: werken als verzorgende IG
Alinda: werken als verpleegkundige
Van Passie naar Droombaan: werken in de thuiszorg en als welzijnsmedewerker
DPRS nominatievideo: Hugo-Waard genomineerd voor het Keurmerk Veilig voedsel
Zomerfeest 2019
Meer informatie aanvragen

  Ja, ik wil

  Wilt u meer weten over:

  Voor- en achternaam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Ruimte voor aanvullende opmerkingen / informatie