Pieter Raat is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN

Ontdek de zorg

Ontdek de zorg bij Pieter Raat

 

Dat er veel te ontdekken valt bij Pieter Raat, staat vast. Of je op zoek bent naar vakantiewerk, een opleidingsplek, vrijwilligerswerk of een baan met groeimogelijkheden in onze woonzorgcentra of in de thuiszorg: je kunt bij ons terecht. En ja, we hebben je zeker iets te bieden! Heel veel zelfs!

 

Wij zorgen samen voor onze senioren. Professioneel, persoonlijk, met passie en plezier! In hechte teams wordt hard gewerkt, veel geleerd en gelachen. Wij geven samen kleur aan de ouderenzorg en laten je heel graag zien wat wij jou te bieden hebben. Geen gouden bergen, wel een toffe werkomgeving, groeimogelijkheden en leuke collega’s!

 

Vol trots zetten we de deuren van onze woonzorgcentra De Raatstede en Hugo-Waard open voor een ieder die geïnteresseerd is in werken en/of leren bij Pieter Raat. Dus zoek jij een (vrijwilligers)baan met toekomst en heb je hart voor senioren? Ontdek de ouderenzorg bij Pieter Raat!

Meer weten?

 

Heb je interesse & een gerelateerde zorgopleiding of volg je een zorgopleiding? Kijk snel bij onze vacatures op www.dprs.nl/vacatures en solliciteer.

Filmpjes

 

Wil je na het zien van de filmpjes meer weten? Leuk! We maken heel graag persoonlijk kennis met je. Mail naar info@dprs.nl

Welkom bij Pieter Raat- Ontdek de zorg
Werken bij Pieter Raat!
Verpleegkundige Mariska
Verpleegkundig specialist Susan
Thuiszorgmedewerker Ingrid
Wijkverpleegkundige Jorrit
Welzijnscoördinator Carla
Medewerker linnenkamer Marco