De Pieter Raat Stichting is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN
Tekstgrootte
A
A
A
Inloggen op Pieterplein

Hugo-Waard

 

 

 

 

 

 

 

 

Het nieuwe woonzorgcentrum Hugo-Waard (september 2017) bestaat uit 35 tweekamerappartementen, gezamenlijke huiskamers en een restaurant voor de hele wijk. Wijkbewoners kunnen in restaurant “De Waard” komen eten en zijn van harte welkom bij de activiteiten die De Pieter Raat Stichting organiseert. Op die manier is Hugo-Waard een levendige ontmoetingsplaats. In Hugo-Waard bieden wij zowel somatische en psychogeriatrische zorg.  In de twee huiskamers worden dagelijks cliënten met een psychogeriatrische zorgvraag opgevangen. Daarnaast wordt psychosociale en psychiatrische zorg verleend, in samenwerking met de GGZ Noord-Holland-Noord. Ook bieden wij zorg in de laatste levensfase.

 

Op bezoek in Hugo-Waard

Bij de hoofdingang aan het Gerard Douplantsoen, is een zogenaamde “Kiss & Ride zone”. Deze korte parkeervoorziening is er om uw familielid dicht bij de ingang van Hugo-Waard te kunnen afzetten of op te halen. Verder is er voldoende parkeergelegenheid aan het Gerard Douplantsoen.

 

Aanleunwoningen

Woonwaard verhuurt 22 driekamerappartementen in hetzelfde gebouw (Hugo-Waard) aan senioren die zelfstandig wonen. Zij kunnen gebruikmaken van de (zorg)faciliteiten die De Pieter Raat Stichting biedt. Wilt u op de wachtlijst voor een driekamerappartement in Hugo-Waard? Hier leest u informatie over de procedure m.b.t. de werving en selectie voor de driekamerappartementen van Woonwaard.

 

Naast Hugo-Waard liggen de aanleunwoningen ’t Palet. Bewoners van ’t Palet kunnen gebruik maken van de voorzieningen van Hugo-Waard. De 48 aanleunwoningen van Het Palet worden tevens beheerd door Woonwaard. De Pieter Raat Stichting kan in de aanleunwoningen thuiszorg bieden.

 

Impressie appartement Hugo-Waard

De afmetingen kunnen per appartement verschillen (klik op de foto’s om deze in groter formaat te bekijken).

 

      

 

 

 

 

 

Hieronder kunt u een video bekijken van de inrichting: