Pieter Raat is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN

Hugo-Waard

 

 

 

 

 

 

 

 

Het in september 2017 opgeleverde woonzorgcentrum Hugo-Waard bestaat uit 35 tweekamerappartementen, gezamenlijke huiskamers en een restaurant voor de hele wijk. Wijkbewoners kunnen in restaurant “De Waard” eten en zijn van harte welkom bij de activiteiten die Pieter Raat organiseert. Op die manier is Hugo-Waard een levendige ontmoetingsplaats. In Hugo-Waard bieden wij zowel somatische en psychogeriatrische zorg.  In de twee huiskamers worden dagelijks cliënten met een psychogeriatrische zorgvraag opgevangen. Daarnaast wordt psychosociale en psychiatrische zorg verleend, in samenwerking met de GGZ Noord-Holland-Noord. Ook bieden wij zorg in de laatste levensfase.

 

Op bezoek in Hugo-Waard

Bij de hoofdingang aan het Gerard Douplantsoen, is een zogenaamde “Kiss & Ride zone”. Deze korte parkeervoorziening is er om uw familielid dicht bij de ingang van Hugo-Waard te kunnen afzetten of op te halen. Verder is er voldoende parkeergelegenheid aan het Gerard Douplantsoen.

 

Aanleunwoningen

Woonwaard verhuurt 22 driekamerappartementen in hetzelfde gebouw (Hugo-Waard) aan senioren die zelfstandig wonen. Zij kunnen gebruikmaken van de (zorg)faciliteiten die Pieter Raat biedt. Naast Hugo-Waard liggen de aanleunwoningen ’t Palet. Bewoners van ’t Palet kunnen gebruikmaken van de voorzieningen van Hugo-Waard. De 48 aanleunwoningen van Het Palet worden tevens beheerd door Woonwaard. Pieter Raat kan in de aanleunwoningen thuiszorg bieden.

 

Impressie appartement Hugo-Waard

De afmetingen kunnen per appartement verschillen (klik op de foto’s om deze in groter formaat te bekijken).

 

      

 

 

 

 

 

Hieronder kunt u een video bekijken van de inrichting: