De Pieter Raat Stichting is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN
Tekstgrootte
A
A
A
Inloggen op Pieterplein

Waardse Senioren in Beweging 2020

Heeft u zich ook voorgenomen om in 2020 meer te bewegen en in beweging te blijven? Dan kunt u uw hart ophalen met Waardse Senioren in Beweging, ofwel WSIB! De Pieter Raat Stichting, Bibliotheek Kennemerwaard, Heerhugowaard Sport NV, Cool kunst en cultuur en Met welzijn bieden samen een nieuw activiteitenprogramma voor de periode januari tot en met april. Besloegen de activiteiten in de eerste dertien edities van WSIB uitsluitend de maand oktober, in 2019 werd het programma al uitgebreid naar drie maanden. En nu rollen we het programma dus uit in 2020. Want waarom wachten tot oktober terwijl we ook nu leuke dingen kunnen doen?

 

Samen blijven we in beweging! Letterlijk en figuurlijk, want het WSIB-programma staat boordevol leuke, uitdagende activiteiten voor alle Waardse senioren. Variërend van klankschalenmeditaties en creatieve activiteiten tot rondleidingen, lezingen over avontuurlijke reizen op de motor, van yogalessen en fifty fit zwemmen, muziekoptredens tot dans- en theatervoorstellingen… Het gratis WSIB- boekje is vanaf 2 januari verkrijgbaar bij bovenstaande initiatiefnemers en vindt u digitaal hier.  Ook de kaartverkoop start op 2 januari via www.wsib.nl.Vindt u het prettiger om aan de balie een kaartje te kopen? Dat kan natuurlijk ook: van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur bij de receptie van woonzorgcentrum De Raatstede, Dolomiet 2 Heerhugowaard.

 

WSIB-panel

Overigens zoeken we senioren die het leuk vinden om mee te denken over toekomstige WSIB-activiteiten. Wilt u meedenken? Stuur dan een berichtje aan c.dewilde@dprs.nl.

 

Kijk voor meer informatie en kaartjes op www.wsib.nl of volg ons op de Facebook pagina “Waardse Senioren in beweging”  voor het laatste nieuws! Heel graag tot ziens bij één van onze activiteiten!