Pieter Raat is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN

Waardse Senioren in Beweging

Heeft u zich ook voorgenomen om meer te bewegen en in beweging te blijven? Dan kunt u uw hart ophalen met Waardse Senioren in Beweging, ofwel WSIB! Bibliotheek Kennemerwaard, Heerhugowaard Sport NV, Met welzijn, Langedijk Actief Sport & Events, Horizon Zorgcentrum en Pieter Raat bieden in het najaar gezamenlijk een bijzonder uitdagend en gevarieerd activiteitenprogramma voor senioren in Heerhugowaard èn Langedijk. Senioren kunnen deelnemen aan een aantrekkelijk programma met sportieve, creatieve, culinaire, muzikale en educatieve activiteiten… De gratis activiteitenboekjes worden vanaf medio september verspreid, de kaartverkoop start een week later. Op www.wsib.nl ziet u het programma van de editie 2021. Het programmaboekje van 2021 kunt u hier inzien.  In oktober 2022 verschijnt het nieuwe programma.

 

Samen blijven we in beweging! Letterlijk en figuurlijk, want het WSIB-programma staat boordevol leuke, uitdagende activiteiten voor alle Waardse senioren. Variërend van een uilenshow, danslessen, jeu-de-boulen, wandelbootcamps, sportmix, 3 d-printen, zeepkettingen maken, schilderen vanuit gevoel, koken en culinaire verwennerij, muzikale intermezzo’s, een leesclub tot interessante lezingen over voeding, paddenstoelen, Alzheimer en afscheid nemen…

 

WSIB-programmaboekje 

De gratis WSIB-activiteitenboekjes zijn vanaf medio september verkrijgbaar bij de initiatiefnemers in Heerhugowaard en Langedijk, bij het gemeentehuis, bibliotheek Kennemerwaard, bij woonzorgcentra De Raatstede (Dolomiet 2) en Hugo-Waard (G. Douplantsoen 72), wijkcentrum Arboretum (Tamarixplantsoen 2), Horizon Zorgcentrum en De Binding (Langedijk) en online via www.wsib.nl. Inschrijven voor de WSIB-activiteiten is verplicht, ook voor de gratis activiteiten.

 

Online kaartverkoop

De kaartverkoop/ inschrijving voor activiteiten start vanaf de derde week september via www.wsib.nl. De toegangskaartjes zijn op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur ook verkrijgbaar bij de receptie van woonzorgcentrum De Raatstede, Dolomiet 2 in Heerhugowaard en in Broek op Langedijk op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 tot 12.00 bij Horizon Zorgcentrum, Boeier 2.

 

Meer info vindt u op www.wsib.nl.