Pieter Raat is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN

Waardse Senioren in Beweging 2020

Heeft u zich ook voorgenomen om meer te bewegen en in beweging te blijven? Dan kunt u uw hart ophalen met Waardse Senioren in Beweging, ofwel WSIB! De Pieter Raat Stichting, Bibliotheek Kennemerwaard, Heerhugowaard Sport NV, Cool kunst en cultuur en Met welzijn bieden samen een activiteitenprogramma voor de periode januari tot en met april. Besloegen de activiteiten in de eerste dertien edities van WSIB uitsluitend de maand oktober, in 2019 werd het programma al uitgebreid naar drie maanden. En daarna werd het programma uitgerold van januari tot en met april 2020. De initiatiefnemers bezinnen zich op een nieuw programma voor 2021. Zodra er meer bekend is, informeren wij u daarover!

 

Samen blijven we in beweging! Letterlijk en figuurlijk, want het WSIB-programma staat boordevol leuke, uitdagende activiteiten voor alle Waardse senioren. Variërend van klankschalenmeditaties en creatieve activiteiten tot rondleidingen, lezingen over avontuurlijke reizen op de motor, van yogalessen en fifty fit zwemmen, muziekoptredens tot dans- en theatervoorstellingen… Zodra het gratis WSIB- boekje verschijnt, is hij verkrijgbaar bij bovenstaande initiatiefnemers en hier digitaal.

 

WSIB-panel

Overigens zoeken we senioren die het leuk vinden om mee te denken over nieuwe WSIB-activiteiten. Wilt u meedenken? Stuur dan een berichtje aan c.dewilde@dprs.nl. Kijk voor meer informatie en kaartjes op www.wsib.nl of volg ons op de Facebook pagina “Waardse Senioren in beweging”  voor het laatste nieuws!