Pieter Raat is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN

Dijk en Waardse Senioren in Beweging

Heeft u zich ook voorgenomen om meer te bewegen en in beweging te blijven? Dan kunt u uw hart ophalen met Dijk en Waardse Senioren in Beweging, ofwel WSIB! Bibliotheek Kennemerwaard, Heerhugowaard Sport NV, Cool kunst en cultuur, Langedijk Actief Sport & Events, Horizon Zorgcentrum, Bibliotheek Langedijk en Pieter Raat bieden in oktober gezamenlijk een bijzonder uitdagend en gevarieerd activiteitenprogramma voor senioren in Heerhugowaard èn Langedijk. Senioren kunnen deelnemen aan een aantrekkelijk programma met sportieve, creatieve, culinaire, muzikale en educatieve activiteiten… De gratis activiteitenboekjes worden vanaf begin september verspreid via de initiatiefnemers, de kaartverkoop start op maandag 18 september 2023. Op www.wsib.nl ziet u vanaf begin september het programma van de editie van 2023.

 

Samen blijven we in beweging! Letterlijk en figuurlijk, want het WSIB-programma staat boordevol leuke, uitdagende activiteiten voor alle Waardse senioren. Variërend van salsales, linoleum gutsen, modeshows, rondvaarten, aquajogging en wandeltrainingen, tot workshops met robots en lezingen over dementie, de natuur, muzikale intermezzo’s, samen koken, een leesclub en nog veel meer…  U hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek, of cliënt bij Pieter Raat: de WSIB-activiteiten zijn voor alle senioren in Dijk en Waard!

 

WSIB-programmaboekje 

De gratis WSIB-activiteitenboekjes zijn vanaf begin september verkrijgbaar bij de initiatiefnemers in Heerhugowaard en Langedijk, bij het gemeentehuis, bibliotheek Kennemerwaard, bij woonzorgcentra De Raatstede (Dolomiet 2) en Hugo-Waard (G. Douplantsoen 72), wijkcentrum Arboretum (Tamarixplantsoen 2), Horizon Zorgcentrum en De Binding (Langedijk) en online via www.wsib.nl. Inschrijven voor de WSIB-activiteiten is verplicht, ook voor de gratis activiteiten.

 

Kaartverkoop via site & aan de balie vanaf 18 september 2023

De kaartverkoop/ inschrijving voor activiteiten start op maandag 18 september 2023 via www.wsib.nl.

De toegangskaartjes zijn op werkdagen ook verkrijgbaar aan de balie bij:

  • Woonzorgcentrum De Raatstede, Dolomiet 2, Heerhugowaard, maandag t/m vrijdag, van 09.30 – 14.00 uur, uitsluitend PIN-betaling
  • Horizon Zorgcentrum, Boeier 2, Broek op Langedijk, maandag t/m vrijdag, 10.00 – 16.00 uur.

Meer weten over Dijk en Waardse Senioren in Beweging?

Mail naar c.dewilde@dprs.nl