Pieter Raat is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN

Tafeltje Dekje

 

Heeft u moeite met koken of even geen tijd of energie om uitgebreid te kokkerellen? Maak dan gebruik van Tafeltje Dekje: onze maaltijdenservice aan huis. Gezonde en zeer smakelijke dagverse maaltijden.

 

Samenstelling van de maaltijd

U heeft de keuze uit negen hoofdmaaltijden en u kunt tegen een kleine meerprijs op bepaalde dagen, een soep of een dessert afnemen. Het is mogelijk om met speciale wensen rekening te houden. Bijvoorbeeld als u een zout- of cholesterolarm dieet volgt. Of als u vegetarische maaltijden wilt gebruiken.

 

Zeven dagen per week

De maaltijden worden zeven dagen per week tussen 11.45 – 12.45 uur door vrijwilligers thuis geleverd in speciaal daarvoor ontwikkelde maaltijdcassettes. Deze zorgen ervoor dat de maaltijd altijd op de juiste temperatuur wordt afgeleverd. U bepaalt zelf hoe vaak per week u gebruik wilt maken van de maaltijdenservice.

 

Wat zijn de kosten?

Bekijk hier op onze webpagina Publicaties de flyer ‘Maaltijdenservice Tafeltje Dekje’ met informatie over de tarieven. Natuurlijk worden de maaltijden gratis bij u thuis bezorgd.

 

Aanmelden

Voordat gebruik kan worden gemaakt van Tafeltje Dekje, vragen wij u om per persoon een aanvraag- en machtigingsformulier in te vullen en in te leveren bij de receptie van het woonzorgcentrum. Het aanvraagformulier kunt u downloaden op deze website onder Publicaties en deze is ook bij de receptie verkrijgbaar. Hier kunt u op werkdagen terecht tussen 09.00 en 17.00 uur. Smakelijk eten!

 

DSC_6062     stickers_veilig-eten