Pieter Raat is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN

Clienten Service Bureau

Onze medewerkers van het Cliënten Service Bureau (CSB) zijn het eerste aanspreekpunt voor nieuwe cliënten en overige belangstellenden die informatie wensen over De Pieter Raat Stichting. Het Cliënten Service Bureau is daarnaast de toegangspoort voor iedereen die zorg en diensten van De Pieter Raat Stichting wil ontvangen en gebruiken. Van Tafeltje Dekje en dagverzorging tot Thuiszorg Pieter Raat of een verblijf in een van de woonzorgcentra.

Voordat cliënten zorg van ons ontvangen, informeren de medewerkers van het Cliënten Service Bureau welke woon- en zorgwensen u heeft. Zij geven u ook advies over alternatieven als u niet direct zorg of ondersteuning kunt ontvangen. Naast wachtlijstbeheer en de intake van nieuwe cliënten organiseren wij twee keer per jaar open informatiemiddagen waar u van harte welkom bent.

Het Cliënten Service Bureau biedt desgewenst hulp bij het aanvragen van een indicatie en fungeert als expertisecentrum voor het aanvragen van herindicaties. Dus ook als u al cliënt bent, kunt u een beroep doen op onze service.

U kunt met veel vragen bij de medewerkers van het Cliënten Service Bureau terecht. Zij zullen er alles aan doen om u verder te helpen.

 

Telefoon: 072 576 72 76

 

Opmerking

Het Cliënten Service Bureau heeft geen directe connecties met de woningbouwvereniging die de aanleunflats verhuurt die naast onze woonzorgcentra De Raatstede en Hugo-Oord liggen. Voor vragen of problemen die direct met uw woning of woonomgeving te maken hebben, dient u contact op te nemen met de woningbouwvereniging of de gemeente. Kijk onderaan deze pagina voor de contactgegevens.