De Pieter Raat Stichting is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN
Tekstgrootte
A
A
A
Inloggen op Pieterplein

Over ons

Pieter Raat (1775-1853) was een vooruitstrevend persoon. Door zijn open blik over de poldergrenzen heen en zijn vakbekwaamheid als timmerman, wist hij het land droog te houden en leven op het droge mogelijk te maken. De polderbaas, die zijn tijd ver vooruit was, deed zijn invloed gelden in de polder en zeker ook tot ver daarbuiten. Hij wist op innovatieve wijze de polder Heerhugowaard te behoeden tegen verval.

Net als de persoon Pieter Raat combineert ook De Pieter Raat Stichting haar vakkundigheid (mogelijk gemaakt door vakbekwame medewerkers!) met lokale betrokkenheid en landelijke openheid. Onze stichting biedt een breed, flexibel pakket aan zorg en diensten voor senioren op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wilt u in vogelvlucht lezen wat wij bieden, bekijk dan hier onze algemene folder.

Zorg, hulp en advies bieden, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dat is ons uitgangspunt. Daarbij willen we u helpen om de kwaliteit van leven te behouden. We ondersteunen u, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig uw eigen leven kunt leiden op de manier die u wenst. Of u nu ‘op leeftijd’ bent of wat jonger, we staan u graag met raad en daad terzijde. We hebben daarvoor de kennis, ervaring én de mensen. Bij Pieter Raat staan uw wensen en behoeften centraal.