Pieter Raat is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN

Medewerkers

Aandacht voor cliënten en medewerkers
Mensen staan centraal in onze organisatie: cliënten én medewerkers. Goede medewerkers zijn het geheim achter onze hoge cliënttevredenheid. Wij vinden betrokken, vakbekwame en betrouwbare medewerkers belangrijk. Daarom willen wij deze medewerkers houden en blijven boeien. Dit doen wij door medewerkers te stimuleren en de ruimte te geven om initiatieven te nemen en te groeien, maar ook door hen te betrekken en naar hen te luisteren. Bij ons krijgt talent de kans zich te ontwikkelen. Binnen Pieter Raat werken circa 300 medewerkers. Het grootste deel van deze medewerkers is werkzaam in de zorg. Daarnaast is een deel van de medewerkers werkzaam in de ondersteunende diensten, zoals facilitaire en administratieve diensten.

Werken bij Pieter Raat kan zowel in als buiten de woonzorgcentra De Raatstede en Hugo-Waard. Pieter Raat verleent namelijk ook zorg aan cliënten in de wijk. Ook zijn er verschillende vormen van werken mogelijk: fulltime, parttime, maar ook via flexcontracten, zodat medewerkers zelf kunnen bepalen wanneer zij werken. Wij bieden primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

 

Meer weten?
Neem dan contact op met de afdeling HR via sollicitatie@dprs.nl.

 

Open sollicitatie
Wil je een open sollicitatie sturen, klik dan hier.

 

Personeel

Bij Pieter Raat zetten medewerkers zich dagelijks met hart en ziel in voor de zorg- en dienstverlening aan ouderen. Cliënten kunnen het leven leiden zoals zij dat graag willen met maximaal behoud van eigen regie en zelfredzaamheid. Onze professionals doen dit samen met de cliënt, zijn/haar netwerk en vrijwilligers. De cliënten die in De Raatstede of in Hugo-Waard wonen hebben een indicatie voor de Wet Langdurige Zorg en een intensieve zorgvraag op het gebied van somatiek en/of psychogeriatrie. De beschikbaarheid van personeel, de ervaring en kennis- en opleidingsniveau worden continue afgestemd op de zorgvraag en op de visie. Er is veel aandacht voor extra scholing door o.a. klinische lessen en het opleiden van medewerkers naar een hoger deskundigheidsniveau. Daarnaast ontwikkelen medewerkers zich in specifieke aandachtsgebieden, zoals palliatieve zorg of Gespecialiseerd Psychogeriatrisch Verzorgenden.