Pieter Raat is dé zorg- en dienstverlener voor senioren
WONEN - ZORG - WELZIJN

Hospicezorg

Nieuw: Hospicezorg in Heerhugowaard 

Ongeneeslijk zieke senioren kunnen vanaf nu voor hospicezorg terecht in het speciaal ingerichte en sfeervolle hospice-appartement in woonzorgcentrum De Raatstede. Pieter Raat biedt hospicezorg aan mensen in hun laatste levensfase. Senioren, die zelfstandig wonen buiten onze woonzorgcentra, kunnen gebruikmaken van onze professionele palliatieve zorg en begeleiding.

 

Persoonlijke & professionele zorg en ondersteuning
Veel senioren willen tot het einde thuis blijven en thuis sterven. Toch is dat lang niet altijd mogelijk of wenselijk. Pieter Raat biedt liefdevolle en respectvolle zorg aan hen die in de laatste periode van hun leven niet kunnen of willen thuis zijn. Met ons team van gespecialiseerde verpleegkundigen, zorg- en welzijnsmedewerkers en geschoolde vrijwilligers zorgen wij voor persoonlijke en professionele zorg en ondersteuning. Zodat onze gast in een warme omgeving waardig afscheid kan nemen van zijn of haar dierbaren.

 

Het sfeervolle hospice-appartement bevindt zich op de eerste verdieping van De Raatstede en is net als het Atrium en de welzijnsruimtes recent helemaal gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien.

 

‘Ze zijn zo deskundig, respectvol en lief: een geruststelling dat ik hier mag zijn’

 

Afscheid nemen
Naast uitstekende 24 uurs zorg, is er ook aandacht voor de emotionele beleving van de gast en zijn of haar naasten. We bieden zorg, aandacht, ruimte en ondersteuning in het proces  van afscheid nemen. Bezoek is net als thuis, van harte welkom. Samen doen wij er alles aan om de laatste fase zo waardevol mogelijk te maken.

 

Meer info
Een verblijf in het hospice-appartement geldt in principe voor maximaal drie maanden en is mogelijk na een verwijzing van de huisarts of specialist. De kosten worden vergoed door de zorgverzekeraar, mits Pieter Raat een contract heeft hiermee. Wilt u meer weten, een gedrukte brochure ontvangen of een rondleiding? Neem dan vrijblijvend contact op met het Cliënten Service Bureau, tel. 072 – 57 67 276 of mail naar csb@dprs.nl.

 

De digitale brochure kunt u ook hier bekijken:  folder-a5-hospicezorg-web